Tips and tricks

Google Aanbevelingen uitzetten

Heb je ooit in het verleden wel eens op een +1 knop geklikt dan kan het nu zijn dat je Google+ foto  ineens bij een advertentie op Google of een andere website met Google advertenties wordt weergegeven. Heb je bijvoorbeeld ooit een restaurant een +1 gegeven, en iemand uit je kringen ziet een advertentie voor dat restaurant, dan kan jouw gezicht daarbij worden weergegeven. Dit maakt de advertentie uiteraard ‘betrouwbaarder’ en daarmee waardevoller voor de adverteerder. Heel leuk allemaal, maar jij krijgt er geen cent voor.  Gelukkig kun je het ook uitzetten (opt-out).

(more…)