Google Aanbevelingen uitzetten

Heb je ooit in het verleden wel eens op een +1 knop geklikt dan kan het nu zijn dat je Google+ foto  ineens bij een advertentie op Google of een andere website met Google advertenties wordt weergegeven. Heb je bijvoorbeeld ooit een restaurant een +1 gegeven, en iemand uit je kringen ziet een advertentie voor dat restaurant, dan kan jouw gezicht daarbij worden weergegeven. Dit maakt de advertentie uiteraard ‘betrouwbaarder’ en daarmee waardevoller voor de adverteerder. Heel leuk allemaal, maar jij krijgt er geen cent voor.  Gelukkig kun je het ook uitzetten (opt-out).

endorsements2-15c99d62f23333a9fbf8314ed76cfdebGoogle aanbevelingen uitzetten

Je kunt Google Aanbevelingen uitzetten door naar de Endorsements pagina van Google te gaan. Dit kan direct door hier te klikken, of je logt in op Google+ en klikt linksboven op “Startpagina” en vervolgens op “Instellingen”. Op de volgende pagina scroll je naar “Aanbevelingen uit jouw kringen” en klik je op “Bewerken”.

Schermafbeelding 2013-11-18 om 17.24.41Nu ben je dus via een omweg op de pagina gekomen waarvoor hierboven al een directe link stond, maar goed, hoe je er ook gekomen bent: onderaan deze pagina staat een vinkje. Zet dit uit en sla op. Nog even zeggen dat je het zeker weet en klaar ben je.

Google aanbevelingen uitzetten

 


Posted

in

by

Comments

2 responses to “Google Aanbevelingen uitzetten”

 1. Herman Avatar
  Herman

  Beste,

  Weet u ook hoe je een irritante +g-knop onder je bericht verwijderd
  Dus bv: +AFC Ajax

  Alvast dank
  Herman

  1. Björn Avatar
   Björn

   Onder wat voor bericht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.